Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
200 жителів Луцька взяли участь у забігу

Дистанція забігу – 1 000 метрів.

Фото Волинська ОВА.

200 жителів Луцька взяли участь у забігу

У Луцьку провели забіг до 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних силах України

У центральному парку Луцька відбувся фізкультурно-оздоровчий забіг до 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних силах України. До заходу долучилися школярі, студенти, викладачі навчальних закладів, спортсмени та представники влади, інформує Волинська ОВА.

Мета забігу – підтримка наших військових, популяризація здорового способу життя та підвищення рівня національно-патріотичного виховання. Також під час дійства бажаючі мали можливість задонатити Збройним силам України.

«Сьогодні ми долучаємося до всеукраїнського забігу на підтримку ЗСУ. Ми завжди пам’ятаємо завдяки кому і якою ціною ми отримуємо кожну перемогу як і на спортивній арені, так і в інших галузях. Тому присвячуємо всі здобуті результати нашим Захисникам і Захисницям, – сказав директор департаменту культури, молоді та спорту ОДА Олександр Хвіщук. – Такі забіги сьогодні проходять по усій території Волині та загалом Україні. Тож бажаю кожному успішно пройти дистанцію та отримати від цього задоволення».

У спортивній події взяли участь більше двохсот жителів міста. Спочатку відбулася масова розминка, опісля – пробіжка по центральній алеї парку і назад. Дистанція забігу – 1 000 метрів.

Організатор заходу Волинський обласний центр «Спорт для всіх».

 

 

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel