Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Лікарня на Волині придбала реабілітаційний робот-тренажер

Впровадження найсучасніших методів реабілітації наших захисників, відновлення їхнього здоров’я – важливий крок до наближення Перемоги.

Фото: facebook.com.

Лікарня на Волині придбала реабілітаційний робот-тренажер

У стаціонарному реабілітаційному відділенні Ковельської центральної районної лікарні встановлено нову сучасну систему Luna EMG від компанії EGZOTech (Польща)

Придбання такого високотехнологічного обладнання є вкрай важливим саме зараз, коли переважна більшість пацієнтів відділення – військовослужбовці з наслідками важких поранень, контузій, ампутацій.

Про це інформує Ковельське МТМО.

Luna EMG – це багатофункціональний реабілітаційний робот-тренажер, який використовується для відновлення рухових функцій верхніх та нижніх кінцівок, покращення нервово-м’язової координації, діапазону рухів і м’язової сили.

Унікальність цього обладнання – поєднання активного, пасивного та роботизованого тренування з біологічним зворотнім зв’язком на основі електроміографії, навіть якщо візуально рух кінцівкою ще не є помітним. Завдяки цьому підвищується кількість рухових здібностей, активується більше м’язів, ніж це можливо при ручному тренуванні Особливо ефективна така реабілітація для хворих з наслідками травм головного та спинного мозку; розсіяним склерозом; спінальною м’язовою атрофією; неврологічними розладами; переломами кісток; на ранніх стадіях відновлення після травм та ортопедичних операцій. Клінічно слабким пацієнтам робот допомагає виконувати рухи за межами їхніх можливостей і швидше повернути втрачені функції.

За допомогою Luna EMG можна виконувати ізокінетичні, пропріоцептивні вправи, вправи з ваговим і пружним опором. Щоб заняття на тренажері не були рутинними, його можна запрограмувати на інтерактивні реабілітаційні ігри, які зацікавлять пацієнтів, особливо дітей

Luna EMG значно полегшує роботу фахівців Завдяки індивідуальним автоматизованим програмам система сама контролює процес терапії, генерує клінічні звіти та зберігає інформацію окремими файлами.

Впровадження найсучасніших методів реабілітації наших захисників, відновлення їхнього здоров’я – важливий крок до наближення Перемоги!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Прикордонник з Луцька розповів про бої та допомогу пораненим на Донеччині (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel