Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Директору школи з Волині, який захищає країну на фронті, передали безпілотники

Сергій – невиправний оптиміст, постійно посміхається, повертається у розмові до позитивних тем, підбадьорює, заспокоює.

Фото: Фейсбук.

Директору школи з Волині, який захищає країну на фронті, передали безпілотники

Допомогу передали від Ковельської громади для двох підрозділів

До міського голови Ігоря Чайки завітав особливий гість – директор ЗЗСО №2, депутат міської ради, засновник Центру НПВ «Волинська Січ», наставник молоді, а зараз – наш захисник, військовослужбовець Сил спеціальних операцій ЗСУ Сергій Дружинович.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді. 

Після навчання для операторів БпЛА він після коротенької відпустки їде знову на позиції.  І з рідного міста повезе для  підрозділу, в якому служить, три квадрокоптери DJI Mavic 3. Каже, що практично освоїв управління уже усіма модифікаціями безпілотників – від найпростіших до тих, які було розроблено останнім часом.

Із військовослужбовцем мер Ковеля поспілкувався про військові будні, ситуацію на фронті, як час і обставини змінюють людей. Сергій – невиправний оптиміст, постійно посміхається, повертається у розмові до позитивних тем, підбадьорює, заспокоює.

«Дуже добре розуміємо, що ситуація зараз надскладна по всій лінії фронту. Нехай це обладнання допомагає нищити ворога і береже життя наших хлопців. Дякуємо за службу, дуже радий нашій зустрічі», – сказав Ігор Чайка,  тиснучи руку Сергієві.

Також від громади  передали для 100-ї окремої механізованої бригади 10 трансформаторів «Синус». Це один з останніх запитів «сотки», який вдалось швидко виконати.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel