Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Оновлення даних військовозобов'язаних: у Луцькому ЦНАПі стався збій

20 травня система, у якій працівники ЦНАПу оновлювали дані військовозобов'язаних, тимчасово не працювала.

Фото Суспільне.

Оновлення даних військовозобов'язаних: у Луцькому ЦНАПі стався збій

Станом 20 травня майже сотня військовозобов'язаних оновили свої дані, або звернулися за консультацією у Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Луцьку

Про це Суспільному розповіла директорка установи Лариса Карп’як. З її слів, процедура оновлення даних займає у середньому 7 хвилин. Після процедури заявник отримує на руки витяг.

«Ажіотажу немає. Оновлення персональних даних розпочали з суботи 18-го травня, як передбачено законодавством. Усі військовозобов'язані віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані до 16-го липня», — сказала Лариса Карп'як і додала, що послуга є безплатною.

Лучанин Ігор Сивий — один із тих, хто уже оновив дані як військовозобов’язаний. «Я так собі поміркував, щоб чим раніше, навіщо це відкладати, все одно рано чи пізно доведеться оновлювати свої дані», — каже чоловік.

Директорка Луцького ЦНАПу Лариса Карп'як.
Директорка Луцького ЦНАПу Лариса Карп'як.

 20 травня система, у якій працівники ЦНАПу оновлювали дані військовозобов'язаних, тимчасово не працювала. Зі слів адміністраторки Світлани Зайчик, усім чоловікам, які зверталися в установу і не змогли отримати послугу через збій у системі — згодом перетелефонують і знову запросять у Центр надання адмінпослуг.

Станом на 16:00 20 травня система ще не відновила роботу.

Зі слів Лариси Карп'як, оновити дані військовозобов'язані також можуть ще у двох філіях ЦНАПу, які працюють у Луцьку. Окрім центрів надання адмінпослуг військовозобов'язані також можуть звертатися у місцеві терцентри комплектування і соцпідтримки, чи зареєструватися у електронному кабінеті-застосунку «Резерв+».

Реклама Google

Telegram Channel