Курси НБУ $ 40.65 € 43.48
Окупанти влучили в друкарню у Харкові, є загиблі

На підприємстві спалахнула велика пожежа.

Фото: pravda.com.ua.

Окупанти влучили в друкарню у Харкові, є загиблі

23 травня російські військові завдали близько 15 ударів ракетами С-300 або С-400 по цивільній інфраструктурі Харкова та області

Внаслідок атаки на Харків 7 людей загинули, ще 16 постраждали.

Про це повідомляє LB.ua/

Під прицілом ворога опинилася друкарня «Фактор-друк», в якій друкується більшість книжок видавництва Vivat. Інформацію про влучання підтвердила генеральна директорка видавництва Юлія Орлова у коментарі УП.

За її словами, через велику пожежу наразі неможливо встановити місце перебування деяких людей.

На підприємстві спалахнула велика пожежа. Там загорівся цех з папером. 

«Фактор-друк – типографія, яка входить до групи компаній Фактор. Наше видавництво Vivat і книгарні Vivat — також входять до холдингу. Це один з найбільших типографських комплексів повного циклу у Європі, тож друкуються там не лише книжки видавництва Vivat, а й практично усіх українських видавництв», – йдеться у повідомленні Telegram-каналу Vivat. 

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що в Харкові було влучання по Холодногірському та Основ'янському районах. Саме в другому пошкоджена друкарня.

«Велике підприємство, фактично, типографія. Абсолютно цивільне. Ніяких військових об'єктів ні тут, ні поруч немає. На підприємстві під час удару працювали більше 50 працівників», – сказав він. 

Один удар припав на цех, де працювали люди. Там загинули семеро людей. Поранені 11 людей, дані щодо двох уточнюють. Ще дві ракети вдарили поблизу.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Сумні новини: на Донецькому напрямку загинув Герой з Волині Роман Качур.

Реклама Google

Telegram Channel