Курси НБУ $ 40.65 € 43.48
Війна в Україні триватиме ще дуже довго - головнокомандувач Швеції

Тримаймося.

Фото ТСН.

Війна в Україні триватиме ще дуже довго - головнокомандувач Швеції

Він заявив, що Росія переважає Україну у військовому плані

Війна знаходиться у глухому куті, тому може тривати дуже довго. Таку думку висловив головнокомандувач Збройних сил Швеції Мікаель Біден в інтерв'ю Der Spiegel, пише ТСН.

Він заявив, що на фронті відбуваються лише невеликі просування у ту, чи іншу сторону. «Війна зайшла в глухий кут уже кілька місяців, і наразі не видно жодних змін. Війні не видно кінця, і ні Росія, ні Україна не мають достатніх можливостей, щоб виграти її у військовому відношенні. Я очікую, що війна триватиме ще дуже довго», - сказав він.

Біден заявив, що Швеція враховує цю ситуацію у плані формування допомоги Україні та забезпечення стратегічної безпеки. Він зазначив, що Росія перевершує Україну у військовому плані що відображається на фронті. «Путін налаштував російську економіку на війну так, як ми не можемо. Наразі росіяни виробляють величезну кількість озброєнь, набагато більше, ніж ми можемо поставити Україні», - сказав Біден.

Водночас воля підтримувати Україну на Заході не вичерпалась, а головна проблема полягає в тому, що країни Заходу дуже повільно все роблять.

Реклама Google

Telegram Channel