Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинське місто Володимир і Бахмут стали побратимами

Підписаний меморандум стане взаємовигідним, адже дасть змогу реалізовувати багато цікавих проєктів, які будуть на користь обом громадам.

Фото: Фейсбук.

Волинське місто Володимир і Бахмут стали побратимами

24 травня у режимі відеоконференції відбулось підписання меморандуму «Про розвиток взаємовідносин і співпрацю між Володимирською міською радою Волинської області та Бахмутською міською військовою адміністрацією Бахмутського району Донецької області»

Меморандум про партнерство підписали міський голова Ігор Пальонка та начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій Рева.

Про це інформує Володимирська міська рада.

У підписанні документу про співпрацю також узяли участь заступник міського голови Андрій Гудим, керуючий справами міськвиконкому Ірина Лошенюк, секретар міської ради Іван Юхимюк та головний спеціаліст відділу міжнародної діяльності та інвестицій Анна Кравчук.

Три місяці тому відбулась перша зустріч та знайомство керівництва громади Володимира з колегами із Бахмута, які попередньо звернулись із листом про намір налагодити співпрацю. Під час спілкування обидві сторони домовились, що після підписання меморандуму будуть працювати за кількома напрямками, зокрема в частині реалізації спільних проєктів та обміну спортсменами й діячами культури.

«Будемо старатися робити усе можливе і неможливе, аби у межах нашої співпраці максимально допомогти вам у різних напрямках. Сподіваємося, що усе задумане вдасться реалізувати, а мешканці Бахмута завдяки цій дружбі більше дізнаються про Волинь та відчуватимуть себе разом із нами єдиною родиною», – зазначив Ігор Пальонка, звертаючись до колег із Бахмута.

Своєю чергою Олексій Рева подякував володимирчанам за підтримку, розуміння, а також висловив впевненість, що підписання меморандуму із волинським містом стане знаковою подією для Бахмуту та 80 тисяч його мешканців, які нині розкидані по всьому світу.

«Підписаний меморандум стане взаємовигідним, адже дасть змогу реалізовувати багато цікавих проєктів, які будуть на користь обом громадам. Дуже радий, що доля зводить нас з такими щирими людьми, які охоче підставили своє плече допомоги і готові з нами йти далі», – підкреслив начальник Бахмутської МВА.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Скільки пришкільних таборів працюватимуть цього літа на Волині.

Реклама Google

Telegram Channel