Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Евакуаційне авто з позивним «Старий» буде рятувати життя в 100 ОМБр

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Евакуаційне авто з позивним «Старий» буде рятувати життя в 100 ОМБр

В пам'ять про Воїна – Володимира Острова, якого вбили окупанти

Евакуаційне авто, назване на честь полеглого Героя Володимира Острова, жителя с Тростянки – прибуло до свого місця призначення.

Про це пише ГО «Самооборона» м.Рожище.

Цю автівку захисники отримали завдяки польським друзям. Вона вже готова вирушати в рятувальні місії у складі 100-ї бригади. 

«Сердечно дякуємо Wielospecjalistyczny Szpital Miejski im. dr. Emila Warmińskiego міста Бидгощ, які відгукнулися на наше прохання і передали нам цю машину безкоштовно. Ваша допомога – це міст, збудований з доброти та підтримки, який тягнеться від Польщі до України .

Спасибі Polska Inicjatywa Ratunkowo-Humanitarna за ваш вклад в оснащення цієї життєво важливої машини. Ваша невтомна допомога є основою нашої надії.

Спасибі Андрій Максімов та хлопцям з СТО Варшави, чиї зусилля і ночі, проведені без сну, дали друге життя цьому автомобілю. Ваша праця та самовідданість не мають меж.

Окрема подяка Валерію Денисюку за сміливу та важливу місію доставки «Старого» до нас через кордон та непередбачувані «обставини».

І, звісно, дякуємо кожному з вас, хто донатив, хто вклав свою копійку та час у цей проект. Пам'ятайте, ваші дії та гроші будуть рятувати життя!

Благослови вас Боже!» – йдеться в дописі.

Серце кожного з нас переповнене сумом за усіма втраченими Героями, але й гордістю за те, що їх імена продовжуватимуть жити, рятуючи життя!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині перейменували вулиці на честь полеглих Героїв.

Реклама Google

Telegram Channel