Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Розбій, смерть сусідки, крадіжки і опір поліції – шість разів судимому волинянину повідомили про підозру

Нині чоловік перебуває під вартою.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Розбій, смерть сусідки, крадіжки і опір поліції – шість разів судимому волинянину повідомили про підозру

Шість разів уже судимого 38-річного жителя села Новий Мосир підозрюють у вчиненні нових злочинів – розбою в умовах воєнного стану, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої, крадіжок із проникненням у житло, опору працівникові правоохоронного органу та умисного заподіяння йому тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 121, ч. 4 ст. 185, ч. 2 ст. 342 та ч. 2 ст. 345 КК України)

За даними слідства, чоловік, якого уперше судили, коли йому виповнилось 14, звільнившись умовно-достроково із місць позбавлення волі у грудні 2021 року, не зійшов зі злочинного шляху.

Удень 20 лютого 2024 року у рідному селі він напав на 79-річну жінку, жорстоко побив її та відібрав гаманець із 400 гривнями.

Жінка померла за кілька годин від завданих травм – і згодом її тіло виявили у річці біля села з прив'язаним до нього вантажем.

Переховуючись у чужій хаті у Старому Мосирі, підозрюваний крав там продукти, одяг та речі щоденного вжитку, а уночі 29 квітня 2024 року у селищі Голоби вдарив по голові поліцейського, який мав намір встановити його особу та причини перебування в громадському місці під час комендантської години.

Нині чоловік перебуває під вартою.

Досудове розслідування: Ковельське РУП ГУНП в області.

Пресслужба обласної прокуратури

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині перед судом постане кіберполіцейський.

Реклама Google

Telegram Channel