Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Рідних жінок полеглих Захисників привітали з іменинами

Вітаємо!

Фото: ratnesel.gov.ua.

Рідних жінок полеглих Захисників привітали з іменинами

24 травня свій день народження відзначила мама загиблого військовослужбовця Збройних сил України Максима ХАРТОНЮКА, жителька села Шменьки Лариса ХАРТОНЮК

Особисте свято жінка відзначила в колі своїх рідних з особливою журбою у стомлених очах. 

Про це пише Ратнівська селищна рада.

З нагоди 46-річчя до Лариси Адамівни завітали Ратнівський селищний голова Віталій БІРУК та староста Здомишельського старостинського округу Людмила ЧЕРНУСЬ.

Гості привітали іменинницю та від щирого серця побажали міцності духу, здоровʼя, любові та підтримки від близьких, Божої опіки та благодаті для всієї родини, щасливих довгих років життя в мирній країні та невідʼємного здійснення усіх мрій.

А сьогодні, 30 травня відзначає особисте свято дружина полеглого військовослужбовця Миколи БОГОВІДА, жителька селища Ратне Людмила БОГОВІД.

За дорученням Ратнівського селищного голови Віталія БІРУКА з нагоди 44-річчя до Людмили Адамівни завітав заступник селищного голови Сергій КОВЧ, який від імені усієї громади привітав іменинницю, побажавши їй міцного здоровʼя, радості, щирих посмішок навіть у найскладніші дні, турботи від дітей, підтримки від батьків, любові, тепла та злагоди у будинку. 

Низько вклоняємось за терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність. Бажаємо незламності духу, мирного неба та віри в перемогу над ворогом!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: До Дня захисту дітей у Володимирі юні мешканці пільгових категорій отримали подарунки.

Реклама Google

Telegram Channel