Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Справжній «апокаліпсис»: Росію накрили потужний ураган та град, москва йде «під воду»

москву також настигла негода.

Фото: Главком.

Справжній «апокаліпсис»: Росію накрили потужний ураган та град, москва йде «під воду»

Для росіян 31 травня виявилося дійсно «нещасливим днем»

На громадян країни-агресорки зійшла дійсно потужна негода. Російські телеграм-канали почали активно поширювати кадри, на яких видно потужний ураган, сильний град та дощі.

Повідомляється, що негода дісталася й навіть столиці країни-агресорки, інформує 24 Канал

У росії вирує негода

Південь росії потерпає від потужних злив та граду. У місті Черкеськ місцеві оприлюднюють відео, на яких видно наслідки потужного урагану з градом. Там повалило дерева, подекуди стоять побиті машини та скло.

Зазначається, що там розбило скляний дах в одному з ТЦ та уламками все навколо нього.. За попередньою інформацією, у цьому регіоні негода завдала значних збитків.

Попередньо, негода насунула із Середземного моря. Зокрема, місцеві скаржаться на сильні пориви вітру, які виривають з корінням фактично усе. Водночас на оприлюднених кадрах видно, що розгледіти щось досить важко.

Цікаво, що москву також настигла негода. Під ударом стихії опинилася її північна частина, у якій автомобілі пішли під воду, а ураганним вітром повалило дерева.

 Водночас у житловому комплексі «Дмитровський парк» на Лобненській серйозно затопило підземне паркування та прибудинкову територію, десятки авто частково пішли під воду.

Станом на цю хвилину, за даними російських ЗМІ, інформації про постраждалих немає. Комунальні служби та екстренні служби розгрібають наслідки негоди на місці.

 

 

 

Читайте також: «Затримали росіянина, якого підозрюють у підготовці теракту на стадіоні під час Олімпіади-2024».

Реклама Google
 

Telegram Channel