Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині з ювілеєм привітали засновницю волонтерського центру «Крила Матері»

Міцного здоров'я та Перемоги!

Фото: facebook.com.

На Волині з ювілеєм привітали засновницю волонтерського центру «Крила Матері»

1 червня відзначала 65 років від дня народження мама загиблого Героя Андрія Шевчука, засновниця й очільниця волонтерського центру «Крила Матері» Діана Шевчук

Неважко було здогадатись, де цього дня можна було відшукати Діану Сергіївну для привітання – усі її будні і свята ось уже багато років проходять у колі однодумців-волонтерів, які щодня невтомно плетуть маскувальні сітки, «примари», плащ-палатки та чимало іншого, важливого для фронту, знаряддя.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Привітати іменинницю прийшов міський голова Ігор Пальонка. Вручаючи квіти і подарунок, побажав їй наснаги, життєвих сил на довгі роки, краси і тепла, а також подякував за ту величезну важливу роботу, яка постійно триває у волонтерському центрі.

Нагадаємо, що син пані Діани, доброволець, старший сапер інженерно-саперного взводу Андрій Шевчук улітку 2014 року брав участь у антитерористичній операції у складі 2-го батальйону спеціального призначення Національної гвардії України «Донбас». На його рахунку бої за Ізюм, Слов’янськ, Курахове, Харцизьк, Іловайськ.

Загинув він у віці 35 років під Іловайськом орієнтовно 28-29 серпня 2014 року.

За мужність і героїзм, вірність військовій присязі Андрія Шевчука нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). 1 липня 2015 року на честь Андрія його позивним («Орест») було названо один із танків 46-го окремого батальйону «Донбас-Україна».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині зібрали 33 тисячі на підтримку ЗСУ (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel