Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У громаді на Волині грали у футбол на честь загиблого Героя-земляка

Вічна пам’ять Герою!

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині грали у футбол на честь загиблого Героя-земляка

У Дубівській громаді відбувся Благодійний Турнір з міні-футболу заради Перемоги на честь Героя – Юрія Льовкіна

Під час Благордійного Турніру вдалося зібрати 19 600 грн, які спрямували на придбання дронів для Збройних Сил України.

Про це йдеться на сайті Дубівська громада - громада позитивних змін.

Юрій Олександрович Льовкін – дубівчанин, мужній і хоробрий воїн, боєць був гранатометником 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 1 стрілецької роти ЗСУ. 

У мирному житті Юрій – єдиний і найкращий син, люблячий чоловік та татко, хороший і надійний товариш, справедлива, життєрадісна і просто хороша Людина.

Чому саме футбольний турнір? 

Юрій Льовкін не уявляв свого життя без футболу, грав у багатьох футбольних командах Ковельського району, захищав на футбольному полі спортивну честь Дубівської громади. Він любив Україну, любив людей, любив грати у м’яча на футбольному полі в рідному Дубовому, та поле бою за Україну, її свободу та незалежність забрало його молоде життя…

Віддати шану військовослужбовцю, який не вагаючись доєднався до лав Захисників України на початку повномасштабного вторгнення, на стадіоні у селі Дубове зібралося дуже багато людей: родина Героя, друзі та побратими, представники місцевої влади, односельчани, небайдужі люди.

Це був направду «Великий Футбол», адже усі хто знав, любив і поважав Юрія Льовкіна приїхали та прийшли аби вшанувати його світлу пам'ять, згадати його добре ім’я, підтримати та засвідчити свою повагу рідним Героя.

За звання переможця Турніру змагалися 11 футбольних команд, серед них частина команд з населених пунктів Дубівської громади: Буциня, Облап, Дубового, Бахова, Вербки, були і команди з міста Ковеля та з сіл Радошин і Воля Любитівська, селища Люблинець, в складі яких та з якими, свого час, грав Юрій Льовкін. На двох футбольних полях села Дубове, цієї сонячної днини, було людно, атмосфера - дуже чутлива для всіх і відносно радісна, бо кожен в душі мав смуток, тому що на полі не грав Юрій Льовкін, але він спостерігав і вболів з небес … Футбольна родина вкотре довела, що це згуртований механізм, який цього дня обʼєднався заради допомоги, памʼяті та підтримки.

Щодо результатів змагань, то перемогу в Турнірі здобула футбольна команда «Джокер – А» м.Ковель. Друге місце - «Джокер – Б» с.Радошин, ІІІ місце у Люблинецької команди «Футбольний Профіль», а четверте місце посіла Бахівська футбольна команда.

Найкращим гравцем Турніру став – Микола Тарасюк - ФК «Футбольний Профіль»; звання «Найкращий бомбардир» здобув гравець ФК «Джокер –А» - Андрій Музичук, котрий забив 9 голів; наймолодшим гравцем Турніру був – Матвій Чапко – ФК с.Вербка, найстаршим – Віктор Турко - ФК «Джокер – Б».

Вітаємо переможців та дякуємо усім за участь в Благодійному Турнірі з міні-футболу пам’яті Героя Юрія Льовкіна! Низький уклін - родині Героя! Дякуємо за ініціативу та допомогу у проведені футбольного Турніру його друзям та односельчанам – любителям футболу, зокрема, Андрію Півню! Дякуємо керівництву та працівникам Дубівського ліцею за допомогу в організації і проведенні футбольного Турніру, щира вдячність – колективу ЗДО «Дзвіночок» с.Дубове – за частування смачним борщем та кулішем! Подяку адресуємо власнику мережі магазинів «Автоаптека» Вадиму Кужелю за спонсорську допомогу у вигляді кубків та медалей! Дякуємо за суддійство та участь в організаційному комітеті футбольного Турніру – громадському діячеві Паші Павлюку! Також дякуємо за фінансову підтримку - приватному підприємцю Валерію Жирову, Футбольному Центру «Ковель» - за технічку підтримку Турніру та спортивні призи, ФК «ТАЙМ» Ковель дякуємо за допомогу в організації та суддійстві Турніру!

Благодійний Турнір з міні-футболу заради Перемоги на честь Героя Юрія Льовкіна віднині відбуватиметься щороку у квітні – травні, адже пам’ятати і шанувати своїх Героїв - обов’язок кожного українця!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У лікарні на Рівненщині відкрили дитячі кімнати ментального здоров'я.

Реклама Google

Telegram Channel