Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
До волинських рятувальників приїхали польські колеги

Почесну грамоту ДСНС України вручено співробітнику Аварійно-рятувального загону Сергію Назарчуку.

Фото: facebook.com.

До волинських рятувальників приїхали польські колеги

Місто Луцьк відвідала делегація Державної пожежної служби Західнопоморського воєводства

У рамках візиту делегація зустрілися з керівництвом Головного управління та обговорили участі українських рятувальників у міжнародних навчаннях «Маневри Хойна 2024» в Польщі, де українські рятувальники виступатимуть, як інструктори.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Навчання проходитимуть у Республіці Польща з метою обміну досвідом щодо відпрацювання навичок з ліквідації пожеж у важкодоступних приміщеннях, евакуації постраждалих, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, відпрацювання взаємодії підрозділів державної пожежної служби та добровільної пожежної охорони.

Під час зустрічі польські вогнеборці вручили першому заступнику начальника ГУ ДСНС області Сергію Демидюку нагрудний знак Добровільної пожежної служби Західнопоморського воєводства «Зразковий пожежний» за розвиток партнерських відносин між пожежно-рятувальними підрозділами Західнопоморського воєводства Польщі та Волині.

Очільник волинських рятувальників вручив памʼятний подарунок польським вогеборцям-добровольцям, а також Ользі Шворак за внесок у розвиток двосторонньої співпраці між ДСНС Волині та польськими колегами.

Почесну грамоту ДСНС України вручено співробітнику Аварійно-рятувального загону Сергію Назарчуку за мужність та самовідданість при виконанні службових обов’язків в умовах воєнного стану.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Рівненщині жінка пошкодила шість дерев (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel