Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У голови Волинської ОДА – новий заступник

Тарас Шкітер є громадським діячем, волонтером, співзасновником громадської організації «Громадянський Рух «СВІДОМІ».

Фото: Фейсбук.

У голови Волинської ОДА – новий заступник

Заступником голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка став директор інформаційного агентства «Конкурент» Тарас Шкітер

Інформація про це з'явилась на сторінці ОДА, -

інформує Конкурент. 

Він відповідатиме за напрямки інформаційної політики, культури, спорту, молоді та житлово-комунального господарства.

Тарас Шкітер – засновник двох великих медіапроектів на теренах Волинської області. Це Інформаційне агентство «Конкурент» (https://konkurent.ua/) та телеканал Конкурент TV. До цього він був ведучим та продюсером політичного ток-шоу «Протилежний погляд».

Шкітер Тарас Ігорович народився 24 листопада 1990 року у Луцьку. Освіту здобував у луцькій ЗОШ №25, згодом у ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія». 

З часу повномасштабного вторгнення рф в Україну здійснив близько 20 волонтерських поїздок на деокуповані та прифронтові території півночі, сходу та півдня України, частина з них у співпраці з американською благодійною організацією Global Empowerment Mission.

Був організатором та співорганізатором серії благодійних акцій для соціально незахищених дітей у місті Луцьку. З 2015 по 2020 роки – помічник депутата Луцькради Андрія Покровського.

Тарас Шкітер є громадським діячем, волонтером, співзасновником громадської організації «Громадянський Рух «СВІДОМІ». З 2020 року – депутат міської ради та голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ», член постійної комісії з питань бюджету планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Ковель на один день перетвориться на олімпійську столицю України.

Реклама Google

Telegram Channel