Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
На Волині ветерани війни отримають всебічну підтримку

Ветерани війни та їхні сім"ї повинні відчувати постійну підтримку й турботу

Фото сайту Ветеран Хаб Нововолинськ

На Волині ветерани війни отримають всебічну підтримку

У Нововолинську відбулася презентація проєкту «Соціально-психологічна підтримка та реінтеграція ветеранів та членів їх сімей»

У громадському просторі центральної міської бібліотеки шахтарського міста відбулася перша зустріч у рамках реалізації проєкту «Соціально-психологічна підтримка та реінтеграція ветеранів та членів їх сімей», повідомляє сайт Ветеран Хаб Нововолинськ.

У заході взяли участь ветерани антитерористичної операції та великої війни після повномасштабного вторгнення, їхні близькі, представники місцевої влади, керівники громадських організацій, комунальних установ. 

Даний проєкт реалізується у рамках програми «Громадянська стійкість» на базі громадської організації «Нововолинська спілка ветеранів АТО» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» у партнерстві з Нововолинською міською радою та ГО «Незламні нововолинці». Також заплановано туристичні поїздки для ветеранів, військовослужбовців і їхніх сімей для оздоровлення та відпочинку. 

Перед початком презентації присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих Героїв.

З вітальним словом до учасників заходу звернулися міський голова Борис Карпус і депутат обласної ради Андрій Бокоч. Начальниця відділу проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Нововолинської міської ради Тетяна Кратюк ознайомила з метою та заходами проєкту. Більш детально про заплановані оздоровчі поїздки розповів керівник проєкту та ГО «Незламні нововолинці» Володимир Демчук. Про послуги для військових, ветеранів і членів їх сімей, що надають в Центрі надання адміністративних послуг сервіс «Ветеран» говорила начальниця ЦНАП Алла Ковальчук. У рамках проєкту працюватиме психолог Ганна Зінчук.

Ветеранам, які взяли участь у презентації, надали реєстраційні форми та контакти для бронювання місць в оздоровчих поїздках.

Такі зустрічі стануть традиційними, щоб усі ветерани та їхні сім'ї були охоплені увагою та необхідною підтримкою.                               

Роксолана ВИШНЕВИЧ

Читайте також: Допомога ветеранам, сім'ям загиблих, безвісті зниклих буде дієвішою

Реклама Google

Telegram Channel