Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
На Волині запалили Олімпійський вогонь

Увесь Ковель перетворився на велетенський спортмайданчик.

Фото: facebook.com.

На Волині запалили Олімпійський вогонь

Цьогоріч Волині випала нагода і відповідальність відкривати Олімпійський День в Україні

Олімпійський прапор підняли у Ковелі під час фестивалю фізичної культури і спорту.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

На відновленому у місті залізничників стадіоні «Локомотив» зібралося більше тисячі людей – це професійні спортсмени та олімпійці, ветерани спорту і зовсім юні прихильники фізичної культури, представники регіональних осередків НОКУ з усіх куточків України, керівники національних федерацій із різних видів спорту, місцева влада і ковельчани.

Старт всеукраїнського Олімпійського дня ознаменувало підняття Олімпійського стягу, а президент Національного Олімпійського Комітету України Вадим Гутцайт запалив Олімпійський вогонь.

До учасників звернувся голова Волиньради, керівник обласного осередку НОК Григорій Недопад:

«Ковель став Олімпійською столицею України. Для нас, волинян, і для мене особисто – це надзвичайно велика честь і відповідальність. Я дякую президенту НОКУ Вадиму Марковичу Гутцайту за цю можливість і високу довіру. Учасникам фестивалю фізичної культури та спорту я бажаю успішного фінішу, а глядачам – видовищних змагань. Все буде Україна!».

Увесь Ковель перетворився на велетенський спортмайданчик: від центрального парку стартував патріотичний пробіг «Воля до Перемоги», який присвятили пам’яті полеглих українських героїв, а у різних мікрорайонах тривав дитячий фестиваль з футболу «Футболоманія», участь у якому взяли понад 400 юних футболістів з усіх громад області.

Окрім участі у спортивно-масових дійствах представники регіональних відділень НОКУ також мали змогу ознайомитися з досвідом роботи та матеріальною базою Ковельського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та інших об’єктів спортивної інфраструктури міста.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel