Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

ІНФОРМАЦІЯ З ОБЛАСНОЇ РАДИ І ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КОНКУРС ДЛЯ ЖУРНАЛІСТІВ Українська асоціація місцевих та регіональних влад оголошує конкурс на заміщення вакансій позаштатних журналістів з областей для підготовки публікацій (написання статей, повідомлень) у газету «ВОЛЯ — регіон» а також на сайт Асоціації у рубрику «Новини з областей»...

КОНКУРС ДЛЯ ЖУРНАЛІСТІВ
Українська асоціація місцевих та регіональних влад оголошує конкурс на заміщення вакансій позаштатних журналістів з областей для підготовки публікацій (написання статей, повідомлень) у газету «ВОЛЯ — регіон» а також на сайт Асоціації у рубрику «Новини з областей».
Газета «ВОЛЯ - регіон» — перша Всеукраїнська муніципальна газета, яка надходить до всіх місцевих рад, місцевих державних адміністрацій, народних депутатів України, посадових осіб Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів України, громадських організацій та діячів, наукових установ, бібліотек.
Мета часопису — розповсюдження, популяризація кращого досвіду роботи органів місцевого самоврядування у вирішенні питань місцевого значення. Газета порушує проблемні питання, що потребують правового врегулювання на законодавчому рівні.
Детальніше про тематику газети «ВОЛЯ - регіон» можна дізнатися на сайті: www.alau.orq.ua/volya.php. або за телефонами: (044) 290—83—46, 290—46—84.
Костянтин ЛОЦМАН.

АДАПТАЦІЯ ЗВІЛЬНЕНИХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ
Розпорядженням голови облдержадміністрації Анатолія Француза створено обласну наглядову раду з питань реалізації Програми соціальної і професійної адаптації звільнених військовослужбовців. До складу ради входять представники органів державної виконавчої влади, Збройних сил, інших військових формувань, регіонального центру перепідготовки та працевлаштування звільнених військовослужбовців, військового комісаріату, навчальних закладів, громадських організацій та інші. Очолює обласну наглядову раду перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Панчишин.

ЮНАКИ ГОТУЮТЬСЯ ДО СЛУЖБИ
З метою підвищення рівня підготовки молоді до військової служби у Збройних силах України голова облдержадміністрації Анатолій Француз затвердив відповідні заходи та затвердив обласну комісію з перевірки допризовної підготовки юнаків. Серед інших заходів буде вивчено, узагальнено і поширено досвід з організації та проведення допризовної підготовки у загальноосвітніх школах №24, м. Луцьк; №12, м. Нововолинськ; №2, смт Іваничі; №3, смтТурійськ; №3, м. Володимир-Волинський та Колківської загальноосвітньої школи Маневицького району.

НА ФЕСТИВАЛЬ У СЕВАСТОПОЛЬ
1 серпня у Севастополі відбудуться святкування Дня Військово-Морських Сил. У рамках заходів пройде фестиваль народної творчості «Дзвени піснями, моя земле!», концерт за участю ансамблю пісні і танцю, оркестру ВМС, зірок української естради. Почесні гості, шефські делегації вийдуть у море на фрегаті «Гетьман Сагайдачний» та катерах «Іллічівськ», «Сміла» і «Нова Каховка». Відбудеться покладання вінків на воду та віддання почестей загиблим морякам. Участь у святкуванні візьме голова обласної державної адміністрації Анатолій Француз. Наша область також причетна до ВМС: чимало волинян служать на корветі «Луцьк», морякам постійно надається шефська допомога. Тільки за перше півріччя Волинь надала допомоги ВМС України на суму майже 10 тисяч гривень.

ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ-КОРУПЦІОНЕРИ
На виконання вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією» у ІІ кварталі на Волині щодо держслужбовців складено 25 протоколів про правопорушення. Як повідомив начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами Валерій Гудима, до адміністративної відповідальності притягнуто 17 чоловік, щодо семи держслужбовців провадження у справі закрито за відсутністю складу правопорушення, і ще одне провадження закрите у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення.

ІНВАЛІДИ ПЕРЕСЯДУТЬ НА «ТАВРІЇ»
Згідно з планом розподілу Міністерства праці та соціальної політики України на 2003 рік інвалідам Волині виділено 52 автомобілі (1,7% від потреби). Нещодавно начальник головного управління праці і соціального захисту населення облдержадміністрації Ірина Кисляк вручила семи інвалідам ключі від нових автомобілів «Таврія». Ще два автомобілі було вручено раніше.
Сергій НАУМУК.
Ірина ОСТРОВСЬКА.
Telegram Channel

Передрук або відтворення у будь-якій формі матеріалів, розміщених на інтернет-сторінці «Волинь-нова» volyn.com.ua, без письмової згоди видання заборонено.

зроблено в Ideil