Курси НБУ $ 41.66 € 43.70
УРОКИ ЕКОНОМІЇ ВІД РУСЛАНИ ПИСАНКИ

Волинь-нова

УРОКИ ЕКОНОМІЇ ВІД РУСЛАНИ ПИСАНКИ

Популярна телеведуча та актриса зізналась, що відчула на власній шкурі наслідки економічної кризи, тому відмовилася від походів у ресторани і навіть сама собі робить педикюр та манікюр Руслана Писанка не приховує, що сьогодні намагається економити практично на всьому — навіть на продуктах харчування...

Популярна телеведуча та актриса зізналась, що відчула на власній шкурі наслідки економічної кризи, тому відмовилася від походів у ресторани і навіть сама собі робить педикюр та манікюр Руслана Писанка не приховує, що сьогодні намагається економити практично на всьому — навіть на продуктах харчування.

— Раніше, коли заходила у супермаркет, здавалось, мені потрібно все. Могла, наприклад, купити одразу три кілограми баклажанів — зі сподіванням, що буду готувати їх два тижні. Але споживала лише півтора кілограма, решта ж — пропадала. Тому тепер іду в магазин з однією думкою: купляти лише по мінімуму найнеобхідніше.
Після того, як Писанці довелося «затягнути пасок», вона почала шукати економ-варіанти серед продуктів. Мовляв, є ж умільці, які й з хліба роблять смачні котлети.
— А я відкрила для себе перловку. У цій крупі багато корисних речовин, і каша з неї виходить дуже смачною, ніжною, якщо її правильно приготувати. Часто варю з перловою крупою грибні супи.
Більше того, 44-річна актриса зізналася, що тепер вона майже завжди готує вдома.
— Я відмовилася від походів у ресторани. Точніше, буваю в них дуже рідко — лише на якихось зустрічах. Готую вдома. Причому, нічого не смажу — роблю все на пару чи у скороварці.
Крім того, Писанка, яка є автором кулінарної книги, радить роздільне харчування.
— Я омлети не готую, тому що змішувати яйця і молоко, з точки зору роздільного харчування, — неприпустимо. Така їжа погано засвоюється, від неї целюліт та зайва вага. Зваріть краще телятину за моїм рецептом. Щоб вона вийшла соковитою і смачною, готувати її треба близько півгодини у невеликій кількості води — вона має покривати м’ясо не більше, ніж на 2,5 сантиметра. Навіть солити не треба. Можна додати лише трохи лаврового листя. Посолити м’ясо краще безпосередньо перед подачею на стіл. Їсти бажано не з хлібом, а з зеленню і огірком.
Також у 44-річної Руслани Писанки є поради щодо того, як можна зекономити на одязі:
— У першу чергу перегляньте свій гардероб. Усе нове, як кажуть, — добре забуте старе. Хорошу, добротну річ творчо змінити дешевше, ніж купити нову, тому включіть свою фантазію… Крім того, в умовах кризи кожна жінка повинна вміти сама доглядати за собою, а не витрачати гроші в дорогих салонах краси. Наприклад, як я — робити собі манікюр і педикюр.
Усі зекономлені гроші Руслана вкладає у будівництво свого будинку під Києвом.
— Криза вчить людей дбайливо ставитися до грошей. Як говорить один мій знайомий: гроші треба економити не тоді, коли їх немає, а коли вони є! Якби я раніше була більш економною, то вже б давно будинок побудувала. Зараз розумію: часто гроші йшли крізь пальці — на усілякі розваги, дорогу косметику, прикраси. Тепер впевнена, що нема нічого страшного, якщо на столі не буде омарів та вишуканих вин.
Telegram Channel