Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

НАЇХАВ НА ХЛОПЦЯ І З МІСЦЯ ПРИГОДИ ВТІК

О третій годині ночі в чергову частину Ратнівського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Самари—Кортеліси виявлено труп 24-річного мешканця села Самари Сергія Юрчилевича.

О третій годині ночі в чергову частину Ратнівського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Самари—Кортеліси виявлено труп 24-річного мешканця села Самари Сергія Юрчилевича. Як повідомив начальник райвідділу підполковник міліції Костянтин Дудік, відразу ж по тривозі було піднято весь підрозділ. Сформовані дві оперативні групи перекрили всі виїзди за межі району. Вони також обстежили всі села, прилеглі до українсько-білоруського кордону. І через чотири години вийшли на слід злочинця, котрий скоїв цю дорожньо-транспорту пригоду.
Ним виявився 21-річний мешканець села Кортеліси Володимир Ш. За його словами, він тієї пізньої ночі на «Ауді-80» повертався додому. Їхав на великій швидкості і не помітив хлопця, який йшов дорогою. Але зрозумів: на щось наїхав, бо відчув удар. На жаль, після цього не зупинився, не надав потерпілому допомоги, а підло зник з місця злочину.
За даним фактом ведеться розслідування. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel