Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ВСЯКА ВСЯЧИНА

ЮВІЛЕЙ МОТОЦИКЛА Компанія “Харлі Девідсон” була заснована у 1903 році двома друзями — Уільямом Харлі і Артуром Девідсоном. 20-літні юнаки зібрали свій перший мотоцикл в дерев’яному сараї розміром три на чотири метри. На дверцях гвіздком надряпали “Harley Davidson Motor Company”. Перший мотоцикл у молодих підприємців купив їх друг і однокласник Генрі Майєрс, а вже до кінця року в Чикаго був відкритий перший дилерський салон, в якому продали ще три мотоцикли.


ЮВІЛЕЙ МОТОЦИКЛА
Компанія “Харлі Девідсон” була заснована у 1903 році двома друзями — Уільямом Харлі і Артуром Девідсоном. 20-літні юнаки зібрали свій перший мотоцикл в дерев’яному сараї розміром три на чотири метри. На дверцях гвіздком надряпали “Harley Davidson Motor Company”.
Перший мотоцикл у молодих підприємців купив їх друг і однокласник Генрі Майєрс, а вже до кінця року в Чикаго був відкритий перший дилерський салон, в якому продали ще три мотоцикли.
За кілька років мотоцикли цієї компанії набули особливої популярності, але справжній успіх і статус легенди “двоколісному монстру” приніс Голлівуд. Кульмінацією ювілейних торжеств стане фестиваль “Харлі-Девідсон” у Мілуокі, який відбудеться 31 серпня.
Telegram Channel