Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

САМОПРАВСТВО ПІД ЧАС ВЕСІЛЛЯ

Від самого зародження Нововолинська нинішній бульвар Шевченка у місті гірників був пішохідною зоною. Тут, під кронами розлогих каштанів, гуляла молодь, батьки з дітьми, на лавочках сиділи пенсіонери...

Від самого зародження Нововолинська нинішній бульвар Шевченка у місті гірників був пішохідною зоною. Тут, під кронами розлогих каштанів, гуляла молодь, батьки з дітьми, на лавочках сиділи пенсіонери. Із розвитком підприємницьких структур люди почали продавати квартири під магазини, і поступово бульвар перетворився у заїжджий двір. Крапку цьому поставили нововолинці, міська влада, депутати міської ради. Було прийняте відповідне рішення, бульвар Шевченка знову набрав ознак пішохідної зони, але вже із яскравими вкрапленнями сучасності.
Та ось нещодавно, знехтувавши думкою людей, досить нахабно повелись учасники весільного кортежу. Вони, розсунувши клумби, поламали кріплення, грубо порушуючи правила вуличного руху, тобто ігноруючи безпекою людей і дітей, промчали бульваром на машинах. Оперативно спрацювали міліціонери. Були встановлені власники автомобілів «Крайслер» (Дмитро Б.), ГАЗ-24 (Василь Д.), «Фольксваген» (Юрій Л.) та БМВ (Сергій К.).Справу передано до суду.
Алла ЛІСОВА,
влас.кор. «Волині».
Telegram Channel