Проходить випробування і наладку технологічна лінія для виробництва кисломолочного сиру, встановлена на молокопереробному заводі приватно-орендного сільгосппідприємства імені Шевченка в селі Угринів Горохівського району...
Проходить випробування і наладку технологічна лінія для виробництва кисломолочного сиру, встановлена на молокопереробному заводі приватно-орендного сільгосппідприємства імені Шевченка в селі Угринів Горохівського району
Петро БОЯРЧУК
Високу якість продукції місцевих переробників підтверджує попит на неї. Торгова марка «Угринів Молоко» здобуває дедалі більший авторитет у споживачів. Відтак сільгосппідприємство, яке іще рік тому було на молочному ринку виключно постачальником сировини для інших переробних заводів, стає дедалі популярнішим виробником високоякісної готової продукції ― пастеризованого молока, кефіру, сметани. Орієнтуючись на попит, за минулий місяць цієї продукції виробили та реалізували загалом понад 80 тонн, хоч зовсім недавно обсяги переробки були майже в десять разів менші. До того ж, як повідомив директор сільгосппідприємства Андрій Турак, незабаром тут запрацює і лінія з виробництва кисломолочного сиру.