Підприємці, котрі виграють тендери на постачання м’ясопродуктів у заклади освіти та медицини, застосовують нову хитрість...
Підприємці, котрі виграють тендери на постачання м’ясопродуктів у заклади освіти та медицини, застосовують нову хитрість...
Сергій НАУМУК
У документації вони вказують, що закуповуватимуть сировину на волинських бійнях. Цю позицію враховують під час визначення переможця тендера. Однак потім закуповують м’ясо, де їм заманеться. — Підприємець Іваничук, згідно з тендерними документами, мав купувати м’ясо для санаторію «Шахтар» (Іваничі) на локачинській бійні, а реально придбав у Львові на ринку «Шувар», чим порушив тендерні умови. Підприємець Олійник із Рожища обіцяв закуповувати продукцію у фермерському господарстві «Поляна М» Ківерцівського району, але не взяв там жодного кілограма, — повідомив начальник Головного управління ветеринарної медицини в області Богдан Лозинський. Вирішено, що надалі до тендерних комісій мають увійти й представники ветеринарної служби. Вони оцінюватимуть пропозиції учасників тендера з точки зору безпеки продукції.