Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ТРАГЕДІЯ БІЛЯ ПОЛЬСЬКОЇ ГОРИ

Хоч 8 березня було святковим днем, черговій Чорторийської залізничної станції Маневицького району Ользі Ткачук довелось пережити тривожну ніч...

Хоч 8 березня було святковим днем, черговій Чорторийської залізничної станції Маневицького району Ользі Ткачук довелось пережити тривожну ніч. Машиніст вантажного потяга, який прямував з Ковеля на Сарни, повідомив, що поблизу платформи Польська гора о 00.40 він смертельно травмував невідомого чоловіка.
Коли прожектор тепловоза у темряві висвітлив обриси людини, яка сиділа на колії, машиніст негайно почав подавати звукові сигнали, але марно — реакції на них не було. Завчасно включене екстрене гальмування також не допомогло уникнути трагедії.
Під час оперативної перевірки з’ясувалось, що так безглуздо обірвалось життя електромонтера маневицької філії ВАТ “Волиньобленерго” Валерія Б., якому через місяць мало б виповнитись 47 років. Чому чоловік серед ночі опинився на залізничній колії за декілька кілометрів від зупинки-платформи, можна поки що тільки припускати. А подробиці цієї трагедії встановлять працівники Волинської транспортної прокуратури, які за цим фактом проводять перевірку.
Олексій ВЕРЕМЧУК.
Telegram Channel