Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

НЕ ЗАХОТІЛИ ЖИТИ

Позавчора вранці у селі Смоляри Старовижівського району трапилась надзвичайна подія. 80-річний місцевий житель Роман Ш. у хліві облив себе бензином і підпалив...

Позавчора вранці у селі Смоляри Старовижівського району трапилась надзвичайна подія. 80-річний місцевий житель Роман Ш. у хліві облив себе бензином і підпалив. Опіки, отримані старим чоловіком, виявились такими важкими, що через декілька годин він помер у районній лікарні. З достовірних джерел відомо, що Роман Ш. неодноразово висловлював наміри покінчити життя самогубством, навіть колись намагався повіситись. Але тоді вдалось не допустити самогубства. На цей раз чоловік звів, як кажуть, рахунки з життям.
Добровільно пішов з життя і 69-річний мешканець села Литовеж Іваничівського району Олександр Н. У коридорі власного будинку він вистрілив собі у груди з незареєстрованої мисливської рушниці “Іж-18”. Де взялась у помешканні вогнепальна зброя, а також мотиви такого кроку з’ясовують слідчі Іваничівської районної прокуратури.
А у Володимирі-Волинському з балкона квартири на п’ятому поверсі викинувся і загинув 53-річний інвалід першої групи Павло К.
Telegram Channel