Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

БІЛОРУСИ ЗМІЦНЮЮТЬ КОРДОН

Як повідомив комендант прикордонної комендатури “Ратне” майор Олександр Тусюк, командування прикордонних військ Республіки Білорусь прийняло рішення про додаткові заходи щодо зміцнення українсько-білоруського кордону...

Як повідомив комендант прикордонної комендатури “Ратне” майор Олександр Тусюк, командування прикордонних військ Республіки Білорусь прийняло рішення про додаткові заходи щодо зміцнення українсько-білоруського кордону. Зокрема, на всій сухопутній ділянці вздовж його лінії вглиб білоруської території буде протягнуто стрічку жовтого кольору. А на ній —- напис, який інформуватиме про те, що це вже кордон Республіки Білорусь і що проїзд та прохід тут заборонені.
Білоруські прикордонники таким чином намагаються попередити порушення державного кордону — вже ніхто не скаже: мовляв, не знав, що зайшов у прикордонну зону. Порушення кваліфікуватиметься як свідоме.
Наразі біля пунктів пропуску уже з’явились перші стрічки. Білоруська сторона запропонувала українській довести цю інформацію до відома населення.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel