Коли за вікном гуляє віхола, впустіть до своєї затишної кухні... літо...
Коли за вікном гуляє віхола, впустіть до своєї затишної кухні... літо. Як це зробити, підказала читачка «Волині-нової» з Тернопілля Оксана Рославська. Головне — знайти у морозильній камері добру жменю кропу, що внесе несподівану літню нотку в наше сьогоднішнє кавування-чаювання Духмяні гарячі канапки Для початку підготувати начинку: 300—400 г вареної ковбаси порізати на кубики, додати по 1 столовій ложці томатного соусу та майонезу, а також — у цьому секрет смаку! — багато кропу, і все добре вимішати. Викласти масу на скибки батона, змащені майонезом, зверху — натертий на дрібній тертці твердий сир. Канапки запікати на декові впродовж 10 хвилин. Смачного!