Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ДО ПОРИ ДО ЧАСУ ЖБАН ВОДУ НОСИТЬ...

У минулу п’ятницю на світанку жителі села Тоболи Камінь-Каширського району, які рано встали поратись по господарству, побачили, що з будинку їх односельчанина Костянтина Бурбича валять клуби диму...

У минулу п’ятницю на світанку жителі села Тоболи Камінь-Каширського району, які рано встали поратись по господарству, побачили, що з будинку їх односельчанина Костянтина Бурбича валять клуби диму. Хтось побіг викликати пожежних, а чоловіки кинулись у помешкання з відрами з водою. Полум’я, яке ще не встигло розповсюдитись по кімнаті, швидко вдалось загасити. Але не вдалось врятувати життя 38-річного господаря. Його тіло виявили в іншій кімнаті. Імовірно, що чоловік, який проживав самотньо, намагався врятуватись — перейти в інше приміщення, але не зміг і отруївся чадним газом.
Щодо причини пожежі, то, очевидно, до біди призвела цигарка, котру п’яний чоловік запалив у ліжку. Свідки розповідали, що подібні ситуації у цьому будинку виникали до цього вже двічі. Але тоді хтось встигав вчасно прийти на допомогу. На цей раз все закінчилось фатально. Як кажуть, до пори до часу жбан воду носить. До речі, з початку нинішнього року в Камінь-Каширському районі під час пожеж уже загинуло четверо людей, троє з них — якраз чоловіки, які лягли відпочивати напідпитку із цигаркою в руці.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel