А ці вихідні пропонуємо почати зі страви, яку люблять ВСІ. Отож, у нас до кави нині...
А ці вихідні пропонуємо почати зі страви, яку люблять ВСІ. Отож, у нас до кави нині...
ШВИДЕНЬКА ПІЦА НА СКОВОРОДІ Для тіста 1 яйце збити з 1 скл. кефіру, додати 1 скл. борошна, 1/2 чайної ложки порошку до печива, дрібку солі. Розмішати, щоб не було грудочок. Сковороду змастити (!) олією, вилити в неї тісто, зверху за допомогою кондитерського мішка (це може бути навіть пакетик з-під кефіру) зробити сіточку з густого соусу, який вам до смаку, посипати орегано і викласти начинку, наприклад ковбасу, порізану четвертинками, і кукурудзу. Завершальний акорд — натертий твердий сир. Накрити сковороду кришкою і на маленькому вогні «пекти» 20—30 хвилин. Піца готова, коли сир зверху розплавиться, а по краях тіста зазолотиться тоненька смужка. Хай буде смачно!