Страва, що її пропонуємо цього разу, переконані, засмакує і тим, хто постить, і тим, хто не постить...
Страва, що її пропонуємо цього разу, переконані, засмакує і тим, хто постить, і тим, хто не постить. Апетитна золотава скоринка, від якої не відвести погляду, неймовірний аромат, від якого ні втекти, ні сховатися, і нашпигований весняним настроєм смак не залишать байдужим навіть найбільшого гурмана!
КАРТОПЕЛЬКА ПО–СЕЛЯНСЬКИ Потрібно: 8–10 картоплин, 50 мл олії, 4 зубці часнику, сіль, перець, спеції – до смаку. Приготування Кожну картоплину ретельно вимити, розрізати на вісім частин і в підсоленій воді варити до напівготовності 15 хвилин. Тим часом зробити маринад: змішати в мисці олію, сіль, перець, улюблені приправи і почавлений часник. Картоплю відкинути на друшляк, а відтак добре «скупати» у маринаді. Далі викласти на бритванку, вистелену пергаментом, і запікати до готовності за температури 180–200 градусів. Подавати гарячою. Хай буде смачно!