Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

`ЛУЧЕСЬК` ФІНІШУВАВ ПЕРЕДОСТАННІМ

Тепер у перехідних матчах з клубами першої ліги волейболістам “Лучеська-Підшипника” належить відстоювати право ще один сезон виступати серед клубів вищої ліги...

Завершився перший етап чемпіонату України з волейболу серед чоловічих клубів вищої ліги. На жаль, надзвичайно слабо виступив у цьому турнірі “Лучеськ-Підшипник” (головний тренер Ігор Рясик). Із 28 ігор волиняни спромоглися добитись успіху лише у чотирьох. Гірший показник тільки у чернігівської команди “Укрзернопром”, яка, маючи три виграші, втратила право виступати в наступному чемпіонаті у вищій лізі.
В останньому турі групових змагань “Лучеськ-Підшипник” двічі з “сухим” рахунком 0:3 поступився полтавській “Академії”. “Укрзернопром” теж у двох поєдинках, але з більш гідним рахунком, програв бориспільському “Борисфену” — 2:3 і 0:3. У Києві місцева “Динамо-Академія” розділила очки з хмельницьким “Новатором-Прикордонником” — 0:3 і 3:0. Харківська “Юракадемія-2”, яка достроково посіла перше місце, дещо несподівано програла клубу “Сумигазмаш” — 2:3 і 1:3.
Підсумкова таблиця:
1. “Юракадемія-2” 51
2. “Аеропорт” 50
3. “Новатор” 49

4. “Сумигазмаш” 44
5. “Динамо” 40
6. “Академія” 39
7. “Лучеськ” 32

8. “Укрзернопром” 31
Тепер у перехідних матчах з клубами першої ліги волейболістам “Лучеська-Підшипника” належить відстоювати право ще один сезон виступати серед клубів вищої ліги.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel