Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

ВОЛОДИМИР ЛИТВИН НА ВОЛИНІ

Вчора в облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка відбулася обласна нарада сільських, селищних, міських голів за підсумками роботи в 2003 році. В роботі наради взяв участь і виступив голова Верховної Ради України Володимир Литвин...

Вчора в облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка відбулася обласна нарада сільських, селищних, міських голів за підсумками роботи в 2003 році. З доповіддю на нараді виступив голова обласної ради Василь Дмитрук. На нараді також виступив голова облдержадміністрації Анатолій Француз. В роботі наради взяв участь і виступив голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Він вручив кращим сільським, селищним, міським головам Почесні грамоти Верховної Ради, цінні подарунки. Кращим сільським і міським керівникам вручені також Почесні грамоти обласної ради і облдержадміністрації. Найбільше, напевне, радів сільський голова із Зарічного Володимир-Волинського району Віктор Матвіюк — його сільська рада отримала автомобіль, ключі від якого Василь Дмитрук йому вручив прямо на сцені.
Володимир Литвин побував також у Луцькому і Горохівському районах, відвідав музей-заповідник “Поле Берестечківської битви”.
Звіт про перебування Володимира Литвина на Волині читайте у наступному номері газети.
Володимир ЛИС.
Telegram Channel