Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ТО ЧОМУ Ж ПОМЕРЛА ЖІНКА?

У післяобідню пору в селищі Луків Турійського району у власному будинку з травмою голови було виявлено 67-річну господарку помешкання Миротію Д. ...

У післяобідню пору в селищі Луків Турійського району у власному будинку з травмою голови було виявлено 67-річну господарку помешкання Миротію Д. Так і не прийшовши до свідомості і, зрозуміло, не пояснивши, що сталося, ще до прибуття «швидкої допомоги» жінка померла.
Наступного дня в чергову частину обласного управління внутрішніх справ з Турійського райвідділу внутрішніх справ надійшло доповнення, що «згідно з висновками судово-медичної експертизи смерть Д. наступила внаслідок гострої серцевої недостатності». Це доповнення, як кажуть, не стикувалось із попереднім повідомленням.
І коли ми зацікавились цим фактом, то з достовірних джерел нам стали відомі дещо інші обставини сумної події. Напередодні трагедії до пенсіонерки в Луків приїжджав її зять, який, нібито, шукав там свою дружину. Після з’ясування стосунків з тещею він, начебто, штовхнув її, і вона впала. А сам поїхав додому... Згодом В’ячеслав Л. написав явку з повинною, в якій і відтворив обставини конфлікту.
Тим часом прокуратура Турійського району взяла до уваги тільки висновки судмедекспертів і відмовила у порушенні кримінальної справи, не виявивши складу злочину з боку зятя. Тілесні ушкодження, які отримала покійна, визнано... легкими.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel