Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ВИЖИВ, ВПАВШИ У КРИНИЦЮ

20 березня мало не стало фатальним для мешканця села Конюхи Локачинського району. Вночі близько четвертої години 51-річний чоловік, хильнувши зайвого, незчувся, як опинився у 33-метровій криниці...

20 березня мало не стало фатальним для мешканця села Конюхи Локачинського району. Вночі близько четвертої години 51-річний чоловік, хильнувши зайвого, незчувся, як опинився у 33-метровій криниці. Простоявши у воді чотири години, на ранок він таки допросився допомоги – односельці почули крики із криниці і зателефонували до народної служби порятунку ”01”.
20 березня о 6-ій годині 50 хвилин на пункт зв’язку частини СДПЧ-15 селища Локачі поступило повідомлення про надзвичайну ситуацію. На місце події оперативно виїхала чергова варта самостійної державної пожежної частини №15 селища Локачі. Виконуючий обов’язки начальника частини старший лейтенант Руслан Лишук, швидко зорієнтувавшись на місці, наказав зв’язати докупи дві рятувальні мотузки – адже глибина криниці сягала 33 метрів. А сам спробував роз’яснити потерпілому, тобто докричатись у глибину криниці ( що мало не стала пасткою для нього), як краще закріпити мотузку на поясі.
Вже о 7-ій годині 35 хвилин 51-річний Анатолій Васинюк, синій від холоду, мокрий та весь обмазаний глиною, ступив на землю, де на нього вже чекали працівники “швидкої допомоги”, які доставили потерпілого у районну лікарню.
Ірина ВАРВАРУК, центр протипожежної пропаганди УМНС України в області.
Telegram Channel