Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ОВОЛОДІВАЮТЬ ЕКОНОМІКОЮ ІЗ ШКІЛЬНОЇ ПАРТИ

У Луцьку відбувся IV етап 7-ої Всеукраїнської олімпіади з основ економіки. Її учасниками стало 126 учнів з усіх областей України...

У Луцьку відбувся IV етап 7-ої Всеукраїнської олімпіади з основ економіки. Її учасниками стало 126 учнів з усіх областей України. Знання юних економістів оцінювали викладачі економіки, видатні вчені з різних вузів. Очолював журі доктор економічних наук, професор Волинського університету імені Лесі Українки Микола Карлін.
Учасників олімпіади у день відкриття вітали заступник голови облдержадміністрації Степан Родич, перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.
Визначено і нагороджено переможців. Перехідний кубок олімпіади, як і в минулому році, вибороли школярі Запорізької області. Абсолютну перемогу також присуджено одинадцятикласнику з міста Запоріжжя Олександру Гутнєву.
Серед учасників олімпіади — четверо волинян. Одинадцятикласник Луцької загальноосвітньої школи №26 Ігор Гах удостоєний диплома першого ступеня і особливого призу за участь у трьох Всеукраїнських олімпіадах. Сергій Корнелюк з Нововолинської загальноосвітньої школи №2 та Мар’яна Турчак з Волинського обласного ліцею нагороджені дипломами другого ступеня, а Владислав Марко з Ратнівської загальноосвітньої школи №1 удостоєний диплома учасника олімпіади.
Під час закриття олімпіади виступили і подякували учасникам, привітали переможців начальник обласного управління освіти і науки Іван Дзямулич, заступник голови облради Василь Струк, ректор інституту післядипломної педагогічної освіти Ганна Маслай.
Telegram Channel