Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ХОЛІФІЛД ЗНОВУ ВИЙДЕ НА РИНГ?

41-річний Евандер Холіфілд, колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі, заявив, що найближчим часом він змінить команду менеджерів і повернеться на ринг...

41-річний Евандер Холіфілд, колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі, заявив, що найближчим часом він змінить команду менеджерів і повернеться на ринг.
«Я хотів би зустрітися на ринзі з чемпіоном світу за версією WBA Джоном Руїсом або з чемпіоном світу за версією IBF Крісом Бьордом. З усіма іншими можу провести спаринг у спортзалі», — сказав Холіфілд. Швидше всього, кажучи «всіх інших», ветеран боксу має на увазі й братів Кличків, з якими він вже зустрічався на рингу.
Кілька років тому брати Клички провели тренування разом з Холіфілдом саме у спортзалі, в якому тренується Евандер. До речі, у 2003 році Холіфілда рекомендували у суперники Віталію Кличку ще напередодні червневого бою з Льюїсом, однак далі заяв справа не дійшла. Варто додати, що з восьми останніх боїв на професіональному рингу Холіфілд виграв тільки два. Однак оптимізму у Холіфілда ще вистачає. «Якби я не був упевнений, що можу виграти всі три пояси, то я не став би повертатися», - сказав на прес-конференції Холіфілд.
Тепер справами спортсмена буде займатися Avondale Management Group, що зробила собі ім’я в сфері маркетингу і розваг. Представники цієї організації відразу відзначили, що візьмуть на себе всі турботи, щоб Холіфілд міг сконцентруватися тільки на боях. Тренувати спортсмена буде колишній тренер Леннокса Льюїса Еммануель Стюард.
Останній бій Холіфілд провів у жовтні минулого року, коли програв Джеймсу Тоні. За словами боксера, зараз він прагне матчу-реваншу.
За свою кар’єру Евандер Холіфілд провів 47 боїв, 38 з яких виграв (25 нокаутів).
Telegram Channel