
Наші консультації
ПОЛУНИЧНЕ МОРОЗИВО
Без цього смаколика годі уявити справжнє літо. А ми пропонуємо зробити його власноруч, додавши спогади дитинства і духмяну полуницю…
Без цього смаколика годі уявити справжнє літо. А ми пропонуємо зробити його власноруч, додавши спогади дитинства і духмяну полуницю…
Потрібно: 300 мл вершків 30—35% жирності, 150 мл сирого згущеного молока, 200 г полуниці
Приготування: вершки збивати доти, доки вони не почнуть гуснути (не дати загуснути до сильних піків), потім зменшити швидкість збивання до мінімальної й акуратно ввести згущене молоко та перемелену полуницю. Масу вилити у форму і поставити в морозилку. Через дві години морозиво перемішати і знову відправити у морозилку ще на чотири години до повного застигання.
Буде смачно!
Потрібно: 300 мл вершків 30—35% жирності, 150 мл сирого згущеного молока, 200 г полуниці
Приготування: вершки збивати доти, доки вони не почнуть гуснути (не дати загуснути до сильних піків), потім зменшити швидкість збивання до мінімальної й акуратно ввести згущене молоко та перемелену полуницю. Масу вилити у форму і поставити в морозилку. Через дві години морозиво перемішати і знову відправити у морозилку ще на чотири години до повного застигання.
Буде смачно!
