Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ДЕПУТАТИ ВИРІШИЛИ ГОЛОСУВАТИ ЩОДНЯ

Учора Верховна Рада ухвалила зміни до регламенту, згідно з якими відтепер народні депутати голосуватимуть щодня після розгляду законопроектів, а не у вівторок і четвер, як було до цього часу...

Учора Верховна Рада ухвалила зміни до регламенту, згідно з якими відтепер народні депутати голосуватимуть щодня після розгляду законопроектів, а не у вівторок і четвер, як було до цього часу. За цю постанову проголосували 392 депутати.
А перед цим парламент провалив постанову, внесену координатором парламентської більшості Степаном Гавришем. Вона передбачала проведення голосування 24 і 26 березня для прискорення політреформи. За таку постанову проголосували 188 депутатів. Обговорення постанови Гавриша супроводжувалося бурхливими дебатами. Член “Народовладдя” Володимир Нечипорук причини поспішності в проведенні політреформи побачив у тому, що після неї Віктор Медведчук посяде місце спікера Верховної Ради, коли його оберуть за округом Сергія Ківалова (якого призначили головою Центральної виборчої комісії) до парламенту.
Telegram Channel