Майже все, що потрібно для цієї літньої печені, уже зросло на наших грядках. А барвисті болгарські перчики, не сумнівається лучанка Олена Кримчук, швидко відшукаються на прилавках базарів та магазинів...
Майже все, що потрібно для цієї літньої печені, уже зросло на наших грядках. А барвисті болгарські перчики, не сумнівається лучанка Олена Кримчук, швидко відшукаються на прилавках базарів та магазинів. Легка, поживна, а головне — дуже вітамінна страва, яку ви, сподіваємось, впишете до своєї кулінарної книги
Потрібно: приблизно на 1 кг капусти — по одній цибулині та морквині, 2 болгарські перці, 4 картоплини, зелений горошок; для соусу — 2 ст. л. томатної пасти, 0,5 скл. майонезу; дієтичний варіант — 1 ч. ложка з чубком паприки, 0,5 ч. ложки карі (цей інгредієнт неодмінно має бути, хай навіть менше, ніж ми вказали), 0,5 скл. сметани, сіль та перець — до смаку.
Приготування Капусту порізати великими квадратиками, цибулю — півкільцями, моркву, перець та картоплю — кубиками, якщо є — додати зелений горошок. Вимішати в соусі овочі й залишити на 20—30 хвилин, щоб замаринувалися. Перекласти все (із рідиною! Якщо капуста стара і не пустила соку, то можна додати трішки води) у рукав і впродовж 30 хвилин запікати в духовці. Буде смачно!