Рецептів цього ранкового улюбленця і дорослих, і дітей так багато, що їх годі вмістити навіть у кілька томів кулінарного довідника. Один із варіантів омлету – овочевий – пропонуємо сьогодні на сніданок...
Рецептів цього ранкового улюбленця і дорослих, і дітей так багато, що їх годі вмістити навіть у кілька томів кулінарного довідника. Один із варіантів омлету – овочевий – пропонуємо сьогодні на сніданок...
Потрібно: 1 цибулина, 1 баклажан, 1 морквина, 1 солодкий перець, 2 помідори (усе – середніх розмірів), 4 яйця, олія, сіль, перець, зелень. Приготування На олії спасерувати порізану кубиками цибулю. Потім покласти натерту на тертці з великими вічками моркву, трохи підсмажити, додати порізаний кубиками баклажан, а коли він уже буде напівготовий – кубики перцю та помідорів. Овочі посолити, поперчити і влити збиті яйця. Смажити хвилини зо дві, відтак посипати дрібно посіченою зеленню, накрити сковорідку кришкою і на невеличкому вогні довести до готовності. Буде смачно!