Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ЗВ’ЯЗКІВЦІ СУДЯТЬСЯ З АДМІНІСТРАЦІЄЮ

Начальник Нововолинського центру електрозв’язку № 6 Євген Патай звернувся до суду з позовною заявою про незаконне накладання на нього як керівника, адмінкомісією Нововолинського міськвиконкому штрафу...

Начальник Нововолинського центру електрозв’язку № 6 Євген Патай звернувся до суду з позовною заявою про незаконне накладання на нього як керівника, адмінкомісією Нововолинського міськвиконкому штрафу.
Причиною для цього послужив протокол начальника інспекції по контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Нововолинська та селища Жовтневого Віталія Синюка про порушення зв’язківцями окремих пунктів “Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку, дотримання тиші в громадських місцях”. А саме, на проспекті Перемоги, 12 проводили земляні роботи і пошкодили обмостку біля кафе “Чебуречна”. Окрім того, як сказав Віталій Синюк, на такі і подібні роботи, які проводять працівники цеху електрозв’язку у різних районах міста, повинна укладатись відповідна угода з одержанням ордера, чого не було зроблено. Євген Патай звернення до суду з приводу незаконних дій адмінкомісії мотивує тим, що “Правила благоустрою...” його люди не порушували, оскільки вони не були опубліковані у повному обсязі в пресі, то ж як їх знати? Хто правий у даній ситуації — має визначити суд, який розглядатиме спірне питання найближчими днями.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel