Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

СТУДЕНТКА ПРОДАЛА СВОЮ НЕВИННІСТЬ ЗА 8400 ФУНТІВ СТЕРЛІНГІВ

Щоб заплатити за навчання, 18-річна Розі Рейд, студентка Бристольського університету, виставила на аукціон свою невинність. На її пропозицію відгукнулось близько 400 чоловік...

Щоб заплатити за навчання, 18-річна Розі Рейд, студентка Бристольського університету, виставила на аукціон свою невинність. На її пропозицію відгукнулось близько 400 чоловік.
З них вона вибрала п’ятьох найбільш підхожих кандидатів, а після особистих зустрічей з кожним з них оголосила переможцем “аукціону” 44-річного інженера з Лондона, який запропонував за ніч із студенткою 8400 фунтів стерлінгів.
Дівчина детально розповіла журналістам, як минула та ніч, охарактеризувавши її “дуже жахливою”. “Я почувалась нервозно і боялась. Здавалось, що усе це відбувається не зі мною, а з кимось іншим”. Проте міс Рейд вважає, що “краще бути проституткою, ніж закінчити університет з боргами”.

ЗОЛОТА ГАЗЕТА
На листах із золотої фольги видрукувано додаток до китайської економічної газети “Цзінцзі жібао”.
Видання присвячене підсумкам недавньої сесії Всекитайських зборів народних представників — найвищого законодавчого органу КНР.
Майже всі екземпляри золотої газети були розкуплені китайськими й іноземними бізнесменами, а також колекціонерами. Кілька екземплярів придбали Державна бібліотека КНР і Державний музей Китаю.

КОШЕНЯ З ЧОТИРМА ВУХАМИ
На одній з баварських ферм кішка привела аж десятеро кошенят. Одне з них виявилось дивним — має дві пари вух. Позаду звичайних ростуть ще два маленьких, правда, вони не мають слуху.
У зв’язку з тим, що подружжя фермерів утримує й без того багато домашньої живності, весь кошачий приплід здали у притулок для тварин. Після оголошення в пресі швидко знайшлася сім’я, яка взяла на виховання чотиривухе кошеня.

У ГРЕНЛАНДІЇ ПЛАВАЄ АЙСБЕРГ
Дивакуватий художник чилійського походження з Данії Марко Еварісті розмалював червоною фарбою один з айсбергів на заході Гренландії.
Для “перелицювання” природного кольору творіння природи площею 900 квадратних метрів знадобились дві години часу, три тисячі літрів фарби, змішаної з морською водою, три пожежні шланги, два льодорізи і 20 асистентів.
При цьому команді Еварісті довелося працювати при температурі мінус 23 градуси за Цельсієм. Перед тим група “реставраторів” відпливла від берегів невеликого гренландського міста Іллюісат і півгодини блукала серед льодяних крижин в пошуках пригожого айсберга.

МАЙЖЕ КІЛОМЕТРОВА КОВБАСА
З нагоди століття від дня народження великого іспанського художника Сальвадора Далі його земляки з каталонського міста Жирона виготовили фірмову ковбасу “бутіфарра” довжиною 850 метрів і вагою тисяча кілограмів.
Таким чином жиронці хотіли не лише відзначити ювілей свого знаменитого земляка, а й привернути увагу до “бутіфарри”, яку він дуже любив. Коли художник після громадянської війни довго жив у США, то постійно просив надіслати йому “бутіфарру”.
Незвичайний ковбасний виріб заявлено для внесення у Книгу рекордів Гіннесса.
Telegram Channel