«Ходить гарбуз по городу…» і такої пори вже не проти потрапити на наш стіл...
«Ходить гарбуз по городу…» і такої пори вже не проти потрапити на наш стіл. Цього разу варитимемо не кашу, не супчик і не варення. Бо якщо ваш малюк відзначав учораХелловін, а після вечірки залишився подірявлений гарбуз, то радимо мерщій приготувати з нього
ЗОЛОТІ ОЛАДКИ
Потрібно: 200 г гарбуза, 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, 3–4 ст. ложки борошна, 1 ст. ложка цукру, дрібка солі, олія. Приготування Гарбуз потерти на тертці з великими вічками. Додати яйце, сметану, сіль, цукор та борошно, добре вимішати. Відтак смажити на добре розігрітій сковорідці з обох боків. Оладки викласти на паперовий рушничок, щоб увібрав зайвий жир. Буде смачно!