Курси НБУ $ 41.18 € 48.66
СЕРДЕЧНА ПІДЛИВКА

Волинь-нова

СЕРДЕЧНА ПІДЛИВКА

Спочатку ми хотіли приберегти цю страву до свята, якому вона, певно, непогано пасувала б...

Спочатку ми хотіли приберегти цю страву до свята, якому вона, певно, непогано пасувала б. Та згодом розміркували, що, попри незабутній смак і гармонійний союз із будь-яким (!!!) гарніром, закохані таки забракують нашу ідею помножити сердечка...

СЕРДЕЧНА ПІДЛИВКА
Потрібно: 0,5 кг курячих сердечок, 2 великі цибулини, 2 зубці часнику, 200 г вершків (можна взяти домашню сметану, але з вершками — краще), олія.
Приготування
Спершу треба влаштувати сердечкам добру купіль, далі розрізати кожне вздовж і промити холодною проточною водою. Цибулю накришити соломкою. У добре розігріту сковорідку налити олії, вкинути цибулю, обсмажити її до прозорості, додати сердечка, добре все вимішати, посолити і поперчити до смаку. Смажити, періодично помішуючи, щоб цибуля не пригоріла, 10—15 хвилин на середньому вогні. Наступний крок — дрібненько нарізати часник, який додати тоді, коли страва віддасть рідину. Смажити сердечка до повного її випаровування, відтак влити вершки і тушкувати ще 2—3 хвилини.
Буде смачно!
Telegram Channel