Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

ДИТСАДКІВ СТАЄ БІЛЬШЕ

Після тривалого щорічного скорочення мережі постійних дошкільних закладів в області третій рік поспіль спостерігається відновлення роботи закладів, що призупинили свою діяльність...

На кінець минулого року в 325 постійних дошкільних закладах Волині виховувалось 20,4 тисячі дітей. Після тривалого щорічного скорочення мережі постійних дошкільних закладів в області третій рік поспіль спостерігається відновлення роботи закладів, що призупинили свою діяльність, і збільшення чисельності вихованців (за три роки — майже на 20%). Нині дошкільним вихованням охоплено третину дітей віком 1—6 років, тоді як у 2000 році — менше чверті. У міських поселеннях дошкільні заклади торік відвідувала кожна друга дитина зазначеного віку, менше таких дітей у селах.
Крім дошкільних закладів загального розвитку для дітей, в області функціонує санаторний дитячий заклад спеціального призначення, а також 16 комбінованих, в яких є санаторні групи та групи для дітей з порушенням слуху, мови, зору, інтелекту, опорно-рухового апарату. Щорічно в них виховується майже 800 дітей.
Про це повідомило обласне управління статистики.
Telegram Channel