Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

’ТЕРОРИСТИ’ ЗАТРИМАНІ, ’ЗАРУЧНИКИ’ ВИЗВОЛЕНІ

Незвичайну картину бачили лучани і гості міста, які минулої п’ятниці проїжджали чи проходили поблизу учбового корпусу історичного факультету ВДУ, що на проспекті Перемоги. Приміщення було оточене правоохоронцями...

Незвичайну картину бачили лучани і гості міста, які минулої п’ятниці проїжджали чи проходили поблизу учбового корпусу історичного факультету ВДУ, що на проспекті Перемоги. Приміщення було оточене правоохоронцями. Пішли навіть чутки, що тут вчинено тяжкий злочин. А з’ясувалось, що проводились тактико-спеціальні навчання щодо готовності силових структур області та місцевих органів влади до дій в екстремальних умовах. Основні події відбувались саме у згаданому закладі.
... Озброєні “терористи” проникли у приміщення вузу і захопили групу студентів як “заручників”. Під час переговорів із представниками силових структур “злочинці” відкинули пропозицію про добровільну здачу, висунули свої умови. Оскільки “терористи” погрожували зірвати будівлі, то керівництво регіональної групи антитерористичного центру прийняло рішення про штурм.
За спеціальною командою спецпідрозділи “Альфа”, “Сокіл” і батальйон внутрішніх військ увірвались у приміщення, де затримали “бунтівників” і звільнили “заручників”.
Після закінчення тактико-спеціальних навчань начальник управління Служби безпеки України в області полковник Борис Кондратюк високо оцінив дії усіх підрозділів силових структур, які успішно справились із поставленими завданнями, довівши, що правоохоронці здатні успішно протидіяти будь-яким злочинним проявам з боку реальних терористів.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel