Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

НЕЛЕГАЛІВ ВЗЯЛИ У ПРИКОРДОННІ

Співробітники Любомльського райвідділу внутрішніх справ і УБОЗу затримали групу нелегальних мігрантів. П’ять громадян Індії та три афганці сім днів переховувались у нежилому будинку на околиці міста Любомля...

Співробітники Любомльського райвідділу внутрішніх справ і УБОЗу затримали групу нелегальних мігрантів. П’ять громадян Індії та три афганці сім днів переховувались у нежилому будинку на околиці міста Любомля, чекаючи зручного моменту для переходу українсько-польського кордону. Умови, в яких восьмеро чоловік провели тиждень, просто жахливі. Одна буханка хліба на добу на всіх та чай — ось і всі харчі.
Як зазначив начальник Любомльського РВ УМВС майор міліції Микола Дубій, деякі громадяни не розуміють, що, надаючи своє авто чи помешкання, сприяючи незаконному переходу кордону чи транзиту через Україну нелегалів, вони порушують закон. За таке посібництво передбачена відповідальність згідно з діючим законодавством. В даний час з’ясовуються обставини, за яких нелегали прибули у прикордоння, канал нелегального переходу.
Сергій КОМАРЕЦЬКИЙ.
Telegram Channel