Потрібно: 0,5 літра води, 6 ст. ложок олії, 50 г дріжджів, 6 столових ложок цукру. Борошно – скільки вбере...
Потрібно: 0,5 літра води, 6 ст. ложок олії, 50 г дріжджів, 6 столових ложок цукру. Борошно – скільки вбере... Приготування: У миску відміряємо 6 столових ложок борошна, стільки ж олії та заливаємо це все 250 грамами гарячої кип’яченої води. Перемішуємо до однорідної маси, відставляємо, щоб схололо. Тим часом змішуємо цукор з дріжджами. Доливаємо до тіста решту води, слідкуємо, щоб маса не була гарячою, а тоді додаємо розведені дріжджі. Все ретельно перемішуємо, замішуємо тісто (щоб не прилипало до рук). Лишаємо його на годину для того, щоб підійшло. З такого тіста можна робити як закриті пиріжки, так і відкриті. А для начинки можна брати яблука, сир, ягоди. Якщо робити тісто несолодким, можна його використовувати для приготування чебуреків тощо. Буде смачно!