Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ПІДОЗРЮВАНІ У ВБИВСТВІ – ПІД ВАРТОЮ

Місто Володимир-Волинський облетіла страшна звістка: в лісовому масиві поблизу озера Лісного, яке знаходиться неподалік від траси Володимир-Волинський — Устилуг, було виявлено закопаний труп чоловіка...

Місто Володимир-Волинський облетіла страшна звістка: в лісовому масиві поблизу озера Лісного, яке знаходиться неподалік від траси Володимир-Волинський — Устилуг, було виявлено закопаний труп чоловіка. Згодом вдалось з’ясувати, що загиблий — п’ятдесятирічний мешканець княжого міста. Зовнішній вигляд понівеченого тіла вказував на те, що людина померла насильницькою смертю.
Як повідомив міжрайонний прокурор Володимира-Волинського Олексій Решетник, проведеними слідчо-оперативними заходами встановлено, що цей злочин скоїв Іван М., уродженець міста Володимира-Волинського (в інтересах слідства ім’я змінене), 1962 року народження, який ніде не працює. Міжрайонна прокуратура порушила проти нього кримінальну справу і застосувала як запобіжний захід взяття під варту. Затриманому доведеться відповідати за свій злочин згідно із частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel